Visie

Bij RedDesk Legal Services B.V. vinden wij het belangrijk dat jij je kan blijven focussen op het plezier en de passie die je ervaart tijdens het ondernemen. Daarom verschilt RedDesk Legal Services B.V. op twee belangrijke punten van een (vaak prijzige) rechtsbijstandverzekering:

  1. Ten eerste werken wij niet met een wachtlijst en kunnen wij jou direct helpen als je juridische vragen hebt, zelfs nog vóórdat je een overeenkomst sluit met een andere partij. Op deze manier voorkom je dat je algemene voorwaarden niet voldoende bescherming bieden of dat je in conflict komt met een opdrachtgever, omdat je overeenkomst niet goed is samengesteld. Wij stellen een overeenkomst voor je op en beschouwen je zeker niet als een nummer, maar geven jou de persoonlijke aandacht waar elke ondernemer volgens ons recht op heeft.
  2.  Ten tweede is juridisch advies van RedDesk Legal Services B.V. tegen een betaalbaar uurtarief af te nemen of een fixed price zodat je altijd weet wat het je kost. Op die manier sta je niet voor verrassingen. Wij zijn flexibel en denken graag met je mee om een passende oplossing te vinden of de juiste strategie te bepalen.

 

Missie

Onze missie is om ZZP-ers en MKB-ers te ontzorgen op juridisch vlak met betrekking tot de AVG/GDPR. Zo kan jij je als ondernemer zonder stress en met veel plezier blijven focussen op dat wat je elke dag het liefste doet: succesvol je eigen bedrijf runnen!