Rechtsbijstand

De ervaring die men met rechtsbijstandsverzekeraars vaak heeft is, dat cliƫnten niet worden gehoord of niet serieus worden genomen. Cliƫnten zijn een nummer of vaak vallen hun problemen niet onder de polisdekking. Waar betalen zij dan voor?

 

Vaak is het al lastig voor de ZZP-er en MKB-ers om die premies maandelijks te kunnen betalen. Rechtsbijstandverzekeringen zijn niet goedkoop en niet flexibel want men zit er jaarlijks aan vast.

 

Bij RedDesk Legal Services B.V. vinden we dit absoluut geen goede manier van zaken doen. Wij vinden namelijk dat je als ondernemer serieus genomen moet worden en daarom pakken we het probleem bij de wortel aan. Wij vinden dat je als MKB-er of ZZP-er preventief geholpen moet worden en we willen je bewust maken van de risico’s die je loopt als je dit niet doet.

 

Betaalbaar en flexibel

Als ondernemer wil je weten waar je aan toe bent. Wij bieden wij je de mogelijkheid om je contracten te laten screenen en kunnen wij je voorzien van juridisch advies aan de hand van jouw persoonlijke situatie die bij jou en je bedrijf past. We maken je bewust van de risico’s die je kunt lopen in je huidige situatie en kunnen op jouw verzoek overeenkomsten opstellen die passen binnen jouw branche.