Rechtsbijstand

De ervaring die men met rechtsbijstandsverzekeraars vaak heeft is, dat cliënten niet worden gehoord of niet serieus worden genomen. Cliënten zijn een nummer of vaak vallen hun problemen niet onder de polisdekking. Waar betalen zij dan voor?

 

Vaak is het al lastig voor de ZZP-er en MKB-ers om die premies maandelijks te kunnen betalen. Rechtsbijstandverzekeringen zijn niet goedkoop en niet flexibel want men zit er jaarlijks aan vast.

 

Bij RedDesk Legal Services B.V. vinden we dit absoluut geen goede manier van zaken doen. Wij vinden namelijk dat je als ondernemer serieus genomen moet worden en daarom pakken we het probleem bij de wortel aan. Wij vinden dat je als MKB-er of ZZP-er preventief geholpen moet worden en we willen je bewust maken van de risico’s die je loopt als je dit niet doet.

 

Betaalbaar en flexibel

Als ondernemer wil je weten waar je aan toe bent. Wanneer je je inschrijft voor ons lidmaatschap, starten wij met een intakegesprek waarin we kennismaken met jou en je onderneming. Daarna bieden wij je de mogelijkheid om je contracten te laten screenen en kunnen wij je voorzien van juridisch advies aan de hand van jouw persoonlijke situatie die bij jou en je bedrijf past. We maken je bewust van de risico’s die je kunt lopen in je huidige situatie en kunnen op jouw verzoek overeenkomsten opstellen die passen binnen jouw branche.

 

Wij maken geen gebruik van een wachtlijst, je wordt na inschrijving voor het lidmaatschap*, direct geholpen door een aan jou toegewezen jurist. Deze jurist fungeert gedurende het hele jaar als jouw klankbord. Wij zijn van mening dat elke ondernemer baat heeft bij onze manier van dienstverlenen. Daarom krijgt elke ZZP-er of MKB-er die zich bij ons inschrijft voor de werkzaamheden** die wij verrichtten 20 uur gratis en bieden wij zelfs de mogelijkheid om het lidmaatschap na een jaar zonder opzegtermijn te beëindigen. Bij maatwerk projecten mag je zelfs in termijnen betalen. Zo flexibel zijn wij!

*Slechts het eerste jaar betreft een jaar lidmaatschap. Na het eerste jaar is het lidmaatschap dagelijks opzegbaar, zonder opzegtermijn!
** AVG/GDPR werkzaamheden vallen buiten het lidmaatschap, maar leden kunnen tegen een gereduceerd tarief compliant worden of compliant blijven (vraag naar onze tarieven of pakketten).

 

Wacht dus niet langer en schrijf je nu in voor persoonlijk en deskundig juridisch advies om jouw ondernemersrisico’s te beperken!

 

Wordt lid en pak je voordeel voor slechts 37,50 euro exclusief BTW per maand