Het waarom

RedDesk Legal Services B.V. is gestart, omdat het merkbaar is dat veel ZZP-ers en MKB-ers niet goed weten wat wel of niet mag als het gaat om het opstellen van een duidelijke overeenkomst tussen opdrachtnemer en opdrachtgever, leverancier en klant etc.. Met RedDesk Legal Services B.V. willen wij deze ondernemers graag bijstaan aan de hand van persoonlijk en deskundig juridisch advies op maat.

 

Over ons

Als ondernemer wil je natuurlijk niet het risico lopen dat je niet betaald krijgt of dat bepaalde afspraken niet worden nagekomen door je opdrachtgever. Bij RedDesk Legal Services B.V. behandelen we om die reden alle juridische vraagstukken van ondernemers die betrekking hebben op het verbintenissenrecht in Nederland. Het verbintenissenrecht gaat dus over het aangaan van een verbintenis: een overeenkomst. Een overeenkomst aangaan is een serieuze zaak. Met de service die wij bieden willen wij je preventief behoeden voor eventuele valkuilen die op jouw pad komen als ondernemer wanneer je een verbintenis (overeenkomst) aangaat. Denk maar eens aan, bijvoorbeeld, het opstellen van een overeenkomst van opdracht wanneer je jouw diensten aan wilt bieden.

 

Wat kan RedDesk Legal Services B.V. voor jou betekenen?

Bij ons kan je rekenen op de veiligheid van een juridisch vangnet. Wij zullen namelijk samen met jou alle overeenkomsten en voorwaarden van jouw overeenkomsten screenen en aanpassen indien nodig. Zo kan je je blijven richten op het werk in je eigen onderneming en hoef je je niet ongerust te maken over de juridische kant (regels en procedures) wat bij een eenmanszaak of in het MKB (met personeel) komt kijken. Wij zullen je hierin ontzorgen.